Mina Kära..

Kommer bara sända en hälsning till alla som jag bryr mig om, lägger upp några bilder.. men dom som inte är med betyder lika mkt bara de att ja inte har bilder på era underbara ansikten.
My favorite.. =)love ya all.....
Och alla som ja inte har med får gärna skicka ett kort....kram

Mkt bättre..

jajjemensan nu mår ja mycket bättre, livet lixom flyter på allting verkar gå som jag vill och det är inte alls jobbigt. Nu är de onsdag och torsdag kvar sen är ja ledig fredag och lördag det ska bli riktigt skönt faktiskt, man orkar ju inte hur mycket som helst lixom, även om jag pallar att jobba i princip jämt men känner att jag vill ha lite tid över till mig själv oxå, sen är man ju ung och vill orka hela livet ju =)

Ska iaf kolla på en lägenhet på fredag som jag tror att ja kommer köpa, om han går ner rejält i pris så kommer ja nog ta de, och då kan ja flytta snart oxå då får foxxy och jag ett bra liv, shio kanske följer med har inte riktigt bestämt ännu, beror oxå lite på hur lägenheten ser ut å så....
Vill ju inte lämna henne.,.....

Nej Brothers and sisters kallar =)
Puss PussÄlsklingen lindas dotter julia...

Hoppas !!!

Ja Jag ska ringa på lägenheten idag. Hoppas Hoppas Hoppas verkligen på att jag får den.

men det är ju en som har varit där innan och hade bestämt sig, Bara att lägga på den kvinnliga charmen och hoppas på de bästa =)


Just nu så busar foxxy och shio som galningar, glömde att ge shio p-piller förra veckan så nu är hon ganska sugen kan man ju säga och de tar foxxy nytta av =)

Men nu har hon fått två ggr ganska tätt och jag tror att hon börjar bli lite bättre.


Foxxy är så himla duktig med att inte kissa inne nu, kan hända nån gång men det måste man räkna med att de kan hända olyckor när man är så liten.

Hon är just nu 4 månader och några dagar.



Har även bestämt att shio nog kommer få stanna hos pierre iaf ett tag, så inte han blir så ensam när han är van med katt hund och tjej lixom, sen kan de vara bra om shio slipper foxxy ett tag speciellt nu när hon snart kommer in i sin värsta trots och sen i könsmognaden.

Men om de inte funkar att dom saknar varandra å så, då kommer ja ta shio för det är min katt.


Har köpt en tandborste till foxxan idag så nu blir de borstning varje dag... =)



Idag ska vi även till boda borg och ha personal möte och personalfest, jag ska iväg å jobba efteråt hur kul de nu kan vara, känns som man inte gör så mycket annat än å jobbar och packar just nu.


Har oxå en rejäl svacka i mitt liv där ja inte vet vad jag vill.

Vill ja vara singel ? Vill ja jobba kvar ? vill ja flytta osv osv

Tankarna flyger runt i huvudet hela tiden och då man alltid måste se och vara glad hela tiden, dagen komemr väl då jag bryter ihop och inte orkar längre.

Vet lixom inte när ja va långledig sist.

Det skrämmer mig lite eftersom jag klarar så himla mycket men när det kommer nåt som gör att man tänker tillbaka på allt som har hänt mig allt jag har varit med om så blir det jobbigt.


Nej usch va jag tycker synd om mig själv då. Var är positiva Johanna ?????

Vänta här kommer hon.


Nu ska jag och foxxy ut och promenera sen ska jag göra mig iordning för ikväll WIEHOOOO


Kommer iaf bli dyngkul.


Hoppas ja inte tråkade ut dig med "livsnovellen"

Kram kram


Varför kan ingen förstå ???

Usch mådde verkligen piss igår, rättegången tog kål på mig ! Men får johanna Lundgren ha en dålig dag... nej de går inte på fråga.....
Om ni är mina vänner så måste ni kunna läsa mig lite..

Aja mås lite bättre idag iaf.

Ska tvätta bilen med angelica snart å sen ska ja till jobbet och greja med johana.

sen skulle thomas bjuda på mat NAW....

Just nu vill ja bara härifrån, ta mina grejer och dra men de är ju inte så lätt att bara hitta nånstans att bo, väntar på att hon med huset ska höra av sig..

Just de va ju på avslutningskursen med foxxy och hon fick högsta poäng på allt, va så himla dukitg ja e så stolt över henne =)

Ibland glider man isär vare sig man vill eller inte......=(


Nej nu ska ja duscha å fixa lite, hörs då puss å hej 

RSS 2.0